Er jeg dækket af MyCampers forsikringsløsning gennemn Omocom?

Ændret den Tue, 26 Dec 2023 kl. 12:16 PM

For at blive dækket af MyCampers forsikring gennem Omocom, skal du opfylde visse forsikringsbetingelser. Bl.a. skal dit køretøj være ejet privat, dit køretøj må max have kørt 300.000km, og du skal være mindst 23 år.

Læs mere om forsikringsbetingelser her.

Hvis du ikke opfylder forsikringsbetingelser for Omocoms forsikringsløsning, kan du stadig godt udleje dit køretøj gennem MyCamper, det kræver blot at du selv har en forsikring, som dækker ved udlejning. Vi anbefaler derfor, at du tager en snak med dit forsikringsselskab omkring dette, og sørger for at du er dækket, hvis der skulle opstå nogle skader under udlejning.