Hvad sker der, hvis jeg afbestiller en bekræftet booking?

Ændret den Wed, 03 Jan 2024 kl. 04:40 PM

Hvis du som udlejer afbestiller en bekræftet booking, bliver hele lejebeløbet tilbagebetalt til lejeren. Hvis du afbestiller en bekræftet booking, uden en gyldig grund, kan du skulle betale en sum svarende til bookingens servicegebyr.
Dette skal du selvfølgelig ikke betale, hvis afbestillingen skyldes skader, eller andet der har forårsaget at køretøjet ikke kan udlejes, under en tidligere booking gennem MyCamper, eller hvis afbestillingen sker på grund af force majeure. I tilfælde af en afbestilling grundet ovenstående, vil du som udlejer skulle fremlægge bevis for dette. MyCamper vil selvfølgelig være behjælpelige med dette.