Siirry pääsisältöön

Kuinka poistan ajoneuvoni tai omistajatilini?

Tarvitseeko sinun poistaa mitään?

Yleensä ei. Kun poistat ajoneuvon käytöstä, se ei enää näy eikä sitä voi varata. Katso Kuinka asetan ajoneuvoprofiilin tauolle tai poistan sen käytöstä?

Lopullinen poisto on pysyvä. Poistettua ajoneuvoprofiilia tai käyttäjätiliä ei voi palauttaa.

Ajoneuvoprofiilin poistaminen lopullisesti

Voit poistaa ajoneuvon itse, jos hallinnoit useita ajoneuvoja:

  1. Poista ajoneuvo ensin käytöstä (katso yllä oleva artikkeli).

  2. Valitse päävalikosta Omat ajoneuvoni.

  3. Valitse listan alta Haluan poistaa ajoneuvon.

  4. Valitse käytöstä poistetun ajoneuvon poistokuvake ja vahvista.

Jos sinulla on vain yksi ajoneuvo, et näe tätä vaihtoehtoa. Kun ajoneuvo on poistettu käytöstä, se on jo poissa MyCamperista. Jos haluat silti, että ajoneuvoprofiili poistetaan lopullisesti, ota meihin yhteyttä.

Omistajatilin poistaminen

  1. Varmista, että kaikki varauksesi ovat päättyneet tai peruttu.

  2. Poista kaikki ajoneuvosi käytöstä. Et voi poistaa käyttäjätiliä niin kauan kuin jokin ajoneuvo on vielä julkaistu.

  3. Valitse päävalikosta Hallinnoi käyttäjätiliä.

  4. Valitse kohdassa Poista käyttäjätili painike Poista käyttäjätili ja vahvista.

Käyttäjätilisi poistetaan pysyvästi.

Vastasiko tämä kysymykseesi?