Kuinka paljon voin ansaita?

Muokattu Thu, 15 Feb 2024 klo 03:09 PM

Sinä vuokranantajana valitset, kuinka paljon haluat ansaita. Tämän jälkeen lisätään automaattisesti laskettu palvelumaksu, vakuutus ja arvonlisävero. Vuokran kokonaissumma näkyy ajoneuvon profiilissa ja varauksessa, jonka vuokraaja maksaa.

Vakuutusmaksu vaihtelee ajoneuvon arvon ja varauksen pituuden mukaan.

Jos haluat muokata jo julkaistun ajoneuvosi hinnoittelua, napsauta ensin sivuston oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoa. Sieltä löydät kohdan "Oma ajoneuvo", jota voit napsauttaa. Nyt voit valita "Hinnat". Tällä sivulla näet myös esimerkkejä siitä, kuinka paljon ansaitset eri vuokrausjaksoilla.