Gå til hovedinnhold

Hvordan sletter jeg kjøretøyet mitt eller eierkontoen min?

Trenger du å slette noe?

Som regel ikke. Når du deaktiverer kjøretøyet, er det usynlig og kan ikke lenger bestilles. Se Hvordan setter jeg kjøretøyprofilen min på pause eller deaktiverer den?

Sletting er permanent. En slettet kjøretøyprofil eller en avsluttet konto kan ikke gjenopprettes.

Slette en kjøretøyprofil

Du kan slette et kjøretøy selv hvis du administrerer flere kjøretøy:

  1. Deaktiver kjøretøyet først (se artikkelen over).

  2. Klikk på Mine kjøretøy i hovedmenyen.

  3. Klikk på Jeg vil fjerne et kjøretøy under listen.

  4. Klikk på slette-ikonet ved det deaktiverte kjøretøyet og bekreft.

Hvis du bare har ett kjøretøy, ser du ikke dette valget. Når du deaktiverer kjøretøyet, er det allerede fjernet fra MyCamper. Hvis du likevel vil at kjøretøyprofilen skal slettes, kan du kontakte oss.

Avslutte eierkontoen din

  1. Sørg for at alle bestillingene dine er fullført eller kansellert.

  2. Deaktiver alle kjøretøyene dine. Du kan ikke avslutte kontoen så lenge et kjøretøy fortsatt er publisert.

  3. Klikk på Administrer konto i hovedmenyen.

  4. Under Avslutte konto klikker du på Avslutte konto og bekrefter.

Kontoen din avsluttes permanent.

Svarte dette på spørsmålet?