Hur gör jag incheckningen?

Ändrad den Ons, 8 Maj vid 9:58 F.M.

Hyraren åker till fordonsägaren eller där fordonet finns, vid den överenskomna tiden på incheckningsdagen.

Ägaren startar incheckningen via telefon eller surfplatta på MyCampers hemsida. Gå till bokningsöversikten och klicka på "Till incheckningen"

Steg 1: Miltal och bränslenivå

Om det är en husbil eller en campingbil dokumenterar fordonsägaren först fordonets bränslenivå och mätarställning. Klicka på "Nästa" när du har matat in uppgifterna.

Steg 2: Befintliga skador

Ta foton av befintliga skador på fordonet och lägg till dem i processen. Du behöver bara göra det en gång och vid framtida incheckningar är befintliga skador redan listade.

Steg 3: Utrustning

Gå igenom utrustningen och dokumentera saknade delar.

Steg 4: Utvändiga bilder

Ladda upp fyra bilder från din kamera. Se till att du tar bilderna direkt under incheckningen.

Steg 5: Invändiga bilder

Ladda upp bilder av insidan av fordonet. Läs genom kraven för bilderna.

Steg 6: Kontrollera ID

Kontrollera förarens körkort och ID kor/pass för att se till att all information om hyraren stämmer.

Steg 7: Hyraren behöver godkänna incheckningen

Nu behöver hyraren gå in i bokningssidan och godkänna incheckningen som har blivit registrerad av ägaren.

Steg 8: Godkännande

Hyraren godkänner att de har mottagit all viktig information och är redo för sin campingsemester.

Läs mer om incheckningen i den här artikeln.