Hvordan fungerer prisfastsættelsen?

Ændret den Thu, 15 Feb 2024 kl. 03:46 PM

Som ejer bestemmer du, hvor meget du vil tjene pr. uge, du lejer din autocamper eller campingvogn ud. Du modtager det beløb, du ønsker, og systemet beregner automatisk servicegebyr og forsikring, som lejeren betaler, når de booker. Priserne, som du kun skal udfylde én gang, er opdelt efter høj- og lavsæson samt eventuelle tillæg for kortere bookinger og eventuelle rabatter for længere bookinger.

Grundprisen er en ugepris, dvs. for en booking på 7 nætter. Der er en ugepris for højsæsonen og en for lavsæsonen. Ud over dette kan du også vælge at opkræve mere for bookinger, der er kortere end en uge. Her kan du vælge at tage mellem 0 og 50% ekstra. Hvis du f.eks. har valgt at tage 10% ekstra for kortere bookinger og en ugepris på 7.000 kr, tjener du på en tre-nætters booking (7.000 / 7 x 3) x 110% = 3.300 kr.

Du kan også vælge at give en rabat, hvis nogen lejer i mere end en uge. Denne rabat træder i kraft fra 8. nat. Her kan du også vælge mellem 0 og 50%. Hvis du f.eks. har valgt at give 50 % rabat på lange bookinger og en ugepris på 8.000 kr, vil en booking på to uger give dig 8.000 + 8.000 x 50 % = 12.000 kr.

Bare rolig, hvis det føles svært. Under fanen "Priser" inde på siden "Mit køretøj" er der en tabel, der tydeligt viser, hvor meget du vil tjene på forskellige ugepriser, tillæg og rabatter, så du kan eksperimentere med de forskellige indstillinger og se, hvor meget du vil tjene.

Hvis du udlejer en autocamper eller campervan, kan du også vælge at give et begrænset eller ubegrænset antal inkluderede kilometer. For det begrænsede antal vælger du, hvor mange frie kilometer der er inkluderet pr. uge, og hvad de ekstra kilometer skal koste. Disse omkostninger trækkes automatisk fra lejerens depositum efter udtjekning.