Hvordan fungerer prissettingen?

Endret Thu, 15 Feb 2024 ved 03:46 PM

Du som eier bestemmer selv hvor mye du ønsker å tjene per uke du leier ut bobilen eller campingvognen. Du får det beløpet du ønsker, og systemet beregner automatisk servicegebyr og forsikring som leietakeren betaler ved bestilling. Prisene, som du bare trenger å fylle ut en gang, er delt inn etter høysesong og lavsesong, samt eventuelle tillegg for kortere bestillinger og rabatter for lengre bestillinger.

Grunnprisen er en ukepris, dvs. for en bestilling på 7 netter. Det er en ukepris for høysesong og en for lavsesong. I tillegg til dette kan du også velge å ta mer betalt for bestillinger som er kortere enn en uke. Her kan du velge å ta mellom 0 og 50 % ekstra. Hvis du for eksempel har valgt å ta 10 % ekstra for kortere bestillinger og en ukepris på 7 000 kr, tjener du på en bestilling på tre netter (7 000 / 7 x 3) x 110 % = 3 300 kr.

Du kan også velge å gi rabatt hvis noen leier for mer enn en uke. Denne rabatten gjelder fra og med natt 8. Her kan du også velge mellom 0 og 50 %. Hvis du for eksempel har valgt å gi 50 % rabatt på lange bestillinger og en ukepris på 8 000 kr, vil en toukersbestilling gi deg 8 000 + 8 000 x 50 % = 12 000 kr.

Ikke bekymre deg hvis dette føles vanskelig. Under fanen "Priser" inne på siden "Mitt kjøretøy" finnes det en tabell som tydelig viser hvor mye du tjener på ulike ukepriser, tillegg og rabatter, slik at du kan eksperimentere med de ulike innstillingene og se hvor mye du tjener.

Hvis du leier ut en bobil eller bybobil, kan du også velge å gi et begrenset eller ubegrenset antall inkluderte kilometer. For det begrensede antallet velger du selv hvor mange frie kilometer som skal være inkludert per uke, og hvor mye det skal koste å kjøre ekstra. Denne kostnaden trekkes automatisk fra leietakerens depositum ved utsjekking.