Når får jeg pengene mine?

Endret Thu, 15 Feb 2024 ved 03:08 PM

Som eier mottar du betalingen etter at leietaker har godkjent innsjekkingen og leieperioden har startet. Du kan også motta ytterligere betalinger under og etter leieperioden, for eksempel for ekstra kostnader som registreres ved utsjekking.

Du finner betalingene dine på nettsiden under Økonomi. Du kommer til denne siden via knappen Meny på mobiltelefonen din. På datamaskinen finner du menyalternativet ved å klikke på profilbildet ditt øverst til høyre. Velg deretter "Økonomi", så kommer du til betalingssiden.

Når du ser på en bestilling, kan du også se betalingsopplysningene for den spesifikke bestillingen.

Vær oppmerksom på at det kan ta 5-10 bankdager fra pengene er betalt til de vises på kontoen din, avhengig av hvilken bank du bruker. MyCamper kan dessverre ikke fremskynde denne prosessen.