När får jag mina pengar?

Ändrad den Thu, 15 Feb 2024 vid 03:08 PM

Som ägare får du betalningen efter att incheckningen har godkänts av hyraren och hyresperioden har börjat. Du kan också få ytterligare betalningar under och efter hyresperioden, till exempel för extrakostnader som registreras vid utcheckningen.

Du kan hitta dina betalningar på hemsidan i Ekonomi. Du kan komma till denna sida via knappen Meny på din mobiltelefon. På datorn hittar du menyalternativet om du klickar på din profilbild längst upp till höger. Därefter väljer du "Ekonomi" och du kommer då till betalningssidan.

När du tittar på en bokning kan du också se betalningsuppgifterna för den specifika bokningen.

Observera att från det att pengarna betalas ut kan det ta 5-10 bankdagar innan pengarna syns på ditt konto, beroende på vilken bank du använder. Tyvärr kan MyCamper inte påskynda denna process.