Hur kan jag kontakta en ägare innan jag bokar fordonet?

Ändrad den Fre, 16 feb. vid 1:59 E.M.

Om du har några frågor till ägaren kan du kontakta dem direkt och skriva ett meddelande. Det gör du genom att klicka på den aktuella fordonsannonsen och bläddra nedåt på sidan tills du kommer till ägarinformationen. Där hittar du knappen "Skicka meddelande".

När du skickar en bokningsförfrågan har ägaren 24 timmar på sig att acceptera den. Så snart bokningsförfrågan har accepterats av ägaren är den bekräftad. Så länge förfrågan inte har accepterats kan du dra tillbaka den utan kostnad.

I händelse av en direktbokning accepteras bokningen utan föregående godkännande av ägaren.