Vad gör jag om bokningsförfrågan löper ut innan jag får svar?

Ändrad den Fri, 16 Feb 2024 vid 02:10 PM

Om din förfrågan förfaller utan svar kan du antingen skicka den igen eller skicka ett meddelande till ägaren eller leta efter ett annat fordon. Vi arbetar med att förplikta ägarna att svara på varje bokningsförfrågan men ibland finns det inget svar. Om du behöver hjälp kan du också kontakta oss via e-post (support@mycamper.com). Det finns också fordon på MyCamper som kan bokas direkt. Dessa profiler är markerade med en blixt.

Som hyrare kan du skicka en bokningsförfrågan för ett campingfordon och kommer att informeras inom 24 timmar om uthyrningen kommer att äga rum eller inte; om det fortfarande finns många frågor att klargöra, kan ägarna också förlänga perioden.

Så snart en bokningsförfrågan som skickats av dig accepteras är den bindande. Så länge bokningsförfrågan inte har accepterats av ägaren kan du fortfarande dra tillbaka den.