Hur bokar jag en husbil eller husvagn på MyCamper?

Ändrad den Fre, 14 juni vid 11:05 F.M.

1. Skapa en profil

För att kunna hyra ett campingfordon måste du först skapa en profil för dig själv och verifiera dig med Bank-ID. Denna verifiering innebär att ägarna vet vem de hyr ut till och kan känna sig tryggare.

2. Sök husbil eller husvagn

För att hitta ett passande fordon kan du ange dina datum och detaljer i sökfältet på plattformen. Du kan ange var du vill hämta fordonet och mellan vilka datum du vill hyra det.

Du kan också använda ett filter där du kan ange vissa krav, t.ex. minsta antal sovplatser, vinteranpassning eller om barn eller djur är tillåtna i fordonet. På så sätt filtreras sökresultaten enligt dina önskemål så att du kan hitta det fordon som passar bäst för din campingresa.

Både på surfplattan och på datorn kan du på en integrerad karta se var de olika fordonen som finns tillgängliga för uthyrning är placerade.

3. Skicka bokningsförfrågan eller skapa direktbokning

När du har hittat ett fordon som du vill hyra kan du skicka en bokningsförfrågan till ägaren.

För att göra detta klickar du på knappen "Skicka bokningsförfrågan". En bokningsförfrågan är alltid bindande, det är därför du också måste fylla i dina kortuppgifter.

Om du drar tillbaka din förfrågan, ägaren nekar din förfrågan eller inte svarar inom 24 timmar kommer vi att frigöra pengarna från vår sida.

4. Ägaren behöver svara

Med bindande bokning har ägarna 24 timmar på sig att svara på bokningsförfrågningar. Om de nekar eller inte svarar i tid kan du skicka en ny bokningsförfrågan. Vi rekommenderar att du gör en direktbokning. Fordon med direktbokning är markerade med en blixt.