Varför ska jag hyra ut via MyCamper?

Ändrad den Fri, 16 Feb 2024 vid 11:23 AM

Här listar vi de tre största fördelarna med att hyra ut via MyCamper. MyCamper skapades för att göra uthyrning av husbilar och husvagnar säkert, försäkrat och enkelt. Tjänsten är också gratis för ägare.

1. Att hyra ut via MyCamper är säkert

När du använder MyCamper kan du känna dig trygg och säker på att du hyr ut på ett säkert sätt och till seriösa hyrare. Upplevelsen av att använda MyCamper är skräddarsydd för att skapa den säkraste miljön att hyra ut privat. Alla hyrare som bokar nordiska fordon genomgår ID-verifiering, och det finns även möjlighet att verifiera sig för schweiziska fordon. En grundlig process för överlämning av fordonet genomförs av hyraren och ägaren för att minimera risker. Alla betalningar går via Stripe, vilket garanterar de säkraste betalningarna.

2. Uthyrning via MyCamper är försäkrad

Om du hyr ut ditt privatägda fordon har du möjlighet att använda en av våra skräddarsydda försäkringar för uthyrning. Våra försäkringsgivare är Baloise i Schweiz och Omocom i de nordiska länderna. Du behöver inte teckna något avtal och försäkringarna aktiveras automatiskt när incheckningen görs.

Läs mer om MyCampers försäkring och vilka krav du behöver uppfylla här.

3. Det är enkelt att hyra ut via MyCamper

Processerna för att hyra ut och få betalt är gjorda för att vara så enkla som möjligt för dig. MyCamper sköter marknadsföringen av ditt fordon. Att få bokningar är enkelt när om din annons ser bra ut och är rimligt prissatt. För att börja hyra ut kan du enkelt trycka på "Skapa konto" längst upp till höger på hemsidan. Sedan kan du välja att registrera dig som fordonsägare.

Läs mer om hur du kan börja hyra ut din husbil eller husvagn här.

Dina fördelar i överblick