Hur gör jag om jag inte vill hyra ut husbilen eller husvagnen under en period?

Ändrad den Wed, 03 Jan 2024 vid 04:31 PM

Du som fordonsägare väljer själv när din husbil eller husvagn ska vara tillgänglig för uthyrning. Om du går in på “mitt fordon", kan du sedan klicka vidare till “tillgänglighet” och “lägg till datum”. Där kan du fylla i när du inte vill att ditt fordon ska vara tillgängligt för uthyrning, vilket exempelvis kan vara när du själv har tänkt använda den eller om du ställer av den över vintern.

De datum som du har valt att fordonet inte ska vara tillgängligt, kommer att visas som upptagna för uthyrning till potentiella hyrare. Det gör att du slipper få förfrågningar från hyrare om perioder som du inte vill eller kan hyra ut ditt fordon.

När en bokning blivit bekräftad visas även denna tid som upptagen för andra potentiella hyrare. Detta gör också att du slipper få förfrågningar för dessa perioder.