Hva gjør jeg hvis jeg ikke vil leie ut bobilen eller campingvognen i en bestemt periode?

Endret Wed, 3 Jan ved 4:32 PM

Som kjøretøyeier velger du selv når bobilen eller campingvognen skal være tilgjengelig for utleie. Hvis du går til "Mitt kjøretøy", kan du klikke på "Tilgjengelighet" og "Legg til dato". Der kan du fylle ut når du vil at kjøretøyet skal være utilgjengelig for utleie, som for eksempel når du selv har tenkt å bruke det, eller når du lagrer det for vinteren.

Datoene du har valgt for at kjøretøyet ikke skal være tilgjengelig for utleie, vises som opptatt for utleie til potensielle leietakere. Dette betyr at du ikke mottar henvendelser fra leietakere i perioder du ikke vil eller ikke kan leie ut kjøretøyet ditt.

Når en bestilling er bekreftet, vil dette også vises som opptatt for andre potensielle leietakere. Dette betyr at du slipper å motta forespørsler i disse periodene.