Hvorfor skal jeg leie ut via MyCamper?

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 11:23 AM

Her lister vi opp de tre viktigste fordelene ved å leie gjennom MyCamper. MyCamper ble opprettet for å gjøre det trygt, forsikret og enkelt å leie ut bobil og campingvogn. Tjenesten er dessuten gratis for eiere.

1. Det er trygt å leie ut gjennom MyCamper

Når du bruker MyCamper, kan du føle deg trygg på at du leier ut trygt og til seriøse leietakere. Opplevelsen av å bruke MyCamper er skreddersydd for å skape det tryggeste miljøet for privat utleie. Alle leietakere som bestiller nordiske kjøretøy gjennomgår ID-kontroll, og det er også mulig å foreta ID-kontroll for sveitsiske kjøretøy. Leietaker og eier gjennomgår en grundig overleveringsprosess for å minimere risikoen. Alle betalinger skjer via Stripe, som garanterer de sikreste betalingene.

2. Utleie via MyCamper er forsikret

Hvis du leier ut ditt private kjøretøy, kan du bruke en av våre skreddersydde utleieforsikringer. Våre forsikringsselskaper er Baloise i Sveits og Omocom i Norden. Du trenger ikke å tegne noen kontrakt, og forsikringen aktiveres automatisk når du gjør innsjekking.

Les mer om MyCampers forsikring og hvilke krav du må oppfylle her.

3. Det er enkelt å leie ut via MyCamper

Prosessene for å leie ut og få betalt er utformet for å være så enkle som mulig for deg. MyCamper tar seg av markedsføringen av kjøretøyet ditt. Det er enkelt å få bestillinger når annonsen din ser bra ut og prisen er rimelig. For å begynne å leie ut klikker du bare på "Opprett konto" øverst til høyre på nettstedet. Deretter kan du velge å registrere deg som kjøretøyeier.

Les mer om hvordan du kan begynne å leie ut bobilen eller campingvognen din her.

Fordelene dine i korthet