Hvad gør jeg, hvis jeg ikke vil udleje min autocamper eller camping vogn i en periode?

Ændret den Wed, 03 Jan 2024 kl. 04:32 PM

Du som udlejer, bestemmer selv, hvornår din autocamper eller campingvogn skal være tilgængelig for udlejning. Hvis du går ind på 'Min udlejningsannonce', kan du klikke videre til 'Tilgængelighed' og derefter 'Tilføj Dato'. Der kan du angive, hvornår du ikke ønsker at dit køretøj skal være tilgængeligt for udlejning, hvilket f.eks. kan være når du selv skal bruge det, eller hvis du opmagasinerer den i løbet af vinteren.

De datoer, som du har valgt at køretøjet ikke skal være tilgængeligt for udlejning, vil blive vist som optaget til dine potentielle lejere. Det gør at du slipper for unødige forespørgsler i perioder, hvor du ikke vil eller kan udleje dit køretøj.

Når en booking er blevet bekræftet, vil den periode også blive vist som optaget for andre potentielle lejere. Dette gør også, at du slipper for unødige bookingforespørgsler i de perioder.