Hur snabbt behöver jag svara eller bekräfta en bokningförfrågan?

Ändrad den Mon, 04 Mar 2024 vid 04:51 PM

Du som ägare måste bekräfta eller neka en bokningsförfrågan inom 24 timmar. Du kommer alltid att meddelas när du tar emot en bokningsförfrågan. Ett e-postmeddelande kommer också att skickas till hyraren så snart du har skickat ett meddelande, accepterat eller nekat en bokningsförfrågan.

Observera att din acceptansgrad anges i din fordonsannons och att ägare som har högre acceptansgrad är mer attraktiva för hyrare. Om du inte kan acceptera bokningsförfrågningar under en period rekommenderar vi att du fyller i din tillgänglighetskalender. Du kan se hur du gör detta i artikeln här.