Hur skickar jag meddelanden till hyraren?

Ändrad den Thu, 15 Feb 2024 vid 02:56 PM

För att skicka ett meddelande till en hyrare måste du skapa en profil, lista ett fordon och ta emot en bokningsförfrågan eller ett meddelande. Om du hyr ut i ett nordiskt land behöver du vara ID-verifierad för att kunna svara på meddelanden. I Sverige verifierar du dig med BankID.

När du har fått en bokningsförfrågan från en hyrare visas en knapp som heter "skicka meddelande". Om du besöker MyCampers webbplats på en mobiltelefon hittar du knappen "skicka meddelande" längst ner på skärmen, och om du besöker webbplatsen på en dator kommer knappen "skicka meddelande" att finnas på höger sida.

När du har fått ett nytt meddelande ser du ett meddelande uppe till höger på hemsidan. Om du sedan klickar på "meddelanden" kommer du till hela konversationen. Du kommer också att få ett e-postmeddelande när hyresgästen skickar ett meddelande till dig. Om du öppnar e-postmeddelandet finns det en länk som tar dig till konversationen på mycamper.com där du kan svara på meddelandet.