Miten lähetän viestejä vuokraajalle?

Muokattu Ke, 3 Tammi klo 4:29 PM

Viestin lähettäminen vuokraajalle edellyttää, että olet luonut profiilin, julkaissut ajoneuvosi ja vastaanottanut varauspyynnön tai viestin. Voidaksesi vastata sinun tulee myös hyväksyä käyttöehdot tunnistautumalla pankkitunnuksilla.

Kun olet saanut varauspyynnön vuokraajalta, näkyviin tulee "lähetä viesti" -painike. Jos vierailet MyCamperin verkkosivuilla puhelimella, löydät "lähetä viesti" -painikkeen näytön alareunasta, ja jos käyt verkkosivuilla tietokoneella, "lähetä viesti" -painike on oikealla puolella.

Kun olet saanut uuden viestin, näet ilmoituksen verkkosivun oikeassa yläkulmassa. Jos klikkaat "viestit", avautuu kyseinen keskustelu. Saat myös ilmoituksen sähköpostilla, kun vuokraaja lähettää sinulle viestin. Kun avaat sähköpostin, pääset siinä olevasta linkistä mycamper.com-sivustolla olevaan keskusteluun, jossa voit vastata viestiin.