Hvordan sender jeg en besked til lejeren?

Ændret den Thu, 15 Feb kl. 2:54 PM

For at sende en besked til en lejer skal du oprette en profil, liste et køretøj og modtage en bookinganmodning eller en besked. Hvis du udlejer i et nordisk land, skal du være ID-verificeret for at kunne svare på beskeder. I Danmark verificerer du dig med MitID.

Når du har modtaget en bookingforespørgsel fra en lejer, vises en knap, der hedder "send besked". Hvis du besøger MyCampers hjemmeside på en mobiltelefon, finder du "send besked"-knappen nederst på skærmen, og hvis du besøger hjemmesiden på en computer, vil "send besked"-knappen være i højre side.

Når du har modtaget en ny besked, vil du se en notifikation øverst til højre på hjemmesiden. Hvis du derefter klikker på "beskeder", kommer du til hele samtalen. Du får også en e-mailnotifikation, når lejeren sender dig en besked. Hvis du åbner e-mailen, er der et link, som fører dig til samtalen på mycamper.com, hvor du kan svare på beskeden.