Hvordan ved jeg, hvor mange sikkerhedsseler der er, og hvor mange jeg kan have med?

Ændret den Wed, 27 Dec, 2023 kl. 7:44 AM

Øverst på udlejningsannonce, er der angivet, hvor mange sikkerhedsseler køretøjet har, samt hvor mange sovepladser. Hvis du er usikre på om køretøjet har nok kapacitet til jeres ferie, så anbefaler vi, at du sender udlejeren en besked. Det er forbudt at befinde sig i en campingvogn under kørsel.