Hvordan kan jeg undgå skader under min campingtur?

Ændret den Wed, 08 May 2024 kl. 10:53 AM

Selv om alle køretøjer på MyCamper er fuldt forsikrede, koster skader ofte mange penge og meget tid. De fleste skader på campingferier er relateret til uforsigtighed og dårligt vejr. Nedenfor finder du et par tips fra os til at undgå sådanne skader:

• Før du starter din rejse, bør du vide, hvor vand- og benzin- eller dieseltankene er placeret. Du bør også være opmærksom på køretøjets størrelse (længde, bredde, højde).
  • Før du kører, skal du altid kontrollere, at alle genstande er korrekt opbevaret og frem for alt godt sikret. Desuden skal alle vinduer og døre være lukkede.
  • Få altid en anden person til at guide dig uden for køretøjet, når du bakker, parkerer og foretager skarpe sving. Det er afgørende for at forhindre udvendige skader.
  • Tag ekstra brede sving. Køretøjet er stort og kræver mere plads.
  • For at undgå skader på markisen bør du altid rulle den ind om natten, og så snart du forlader bilen. Brug ikke markisen, når det blæser.
  • Hold altid tilstrækkelig afstand til det forankørende køretøj, og kør så forsigtigt som muligt på natur- og grusveje.
  • Hvis en haglbyge er nært forestående, og der er tid nok, kan du prøve at køre ind i offentlige underjordiske garager (pas på højden), parkeringshuse eller til overdækkede tankstationer. På vejen kan du også stoppe i rabatten under broer.