Hvordan kan jeg undgå skader under min campingtur?

Ændret den Tue, 26 Dec 2023 kl. 01:58 PM

Selv om alle køretøjer på MyCamper er fuldt forsikrede, koster skader ofte mange penge og meget tid. De fleste skader under campingferier er relateret til uforsigtighed og dårligt vejr. Nedenfor finder du et par tips fra os til at undgå sådanne skader:

• Før din tur ved du, hvor vand- og benzin- eller dieseltankene er placeret, og du kender størrelsen (længde, bredde, højde) på dit køretøj.
  • Før du tager af sted, skal du altid kontrollere, at alle genstande er stuvet korrekt og frem for alt godt sikret. Desuden skal alle vinduer og døre være lukkede.
  • Hvis det er nødvendigt, kan passageren stige ud af bilen og hjælpe dig, når du skal parkere samt køre væk.
  • For at undgå skader på markisen bør du rulle den ind om natten, og så snart du forlader bilen.
  • Hold altid tilstrækkelig afstand til den forankørende bil, og kør så forsigtigt som muligt på natur- og grusveje.
  • Hvis en haglbyge er nært forestående, og der er tid nok, kan du forsøge at køre ind i offentlige underjordiske garager (pas på højden), parkeringshuse eller til overdækkede tankstationer. På vejen kan du også stoppe i rabatten under broer.