Hvordan kan jeg tilføje forsikringer til min booking?

Ændret den Wed, 25 Sep kl. 9:22 AM

Når du forbereder din rejse, beskytter disse forsikringer dig mod forskellige uforudsete omstændigheder. Priserne afhænger af lejeprisen, varigheden og køretøjet. Her er en oversigt over de forskellige muligheder:

Valgfrie forsikringer hos Omocom:

• Ulykkesforsikringen dækker ulykker i det lejede køretøj, f.eks. indvendige skader, tab af nøgler eller behov for tankrensning. Ulykkesforsikringen skal defineres af ejeren, og du kan som lejer ikke tilføje denne forsikring, uanset om den er inkluderet i campingkøretøjet eller ej.
  • Selvrisikoreduktion sænker dit økonomiske ansvar i tilfælde af skade og reducerer det beløb, du skal betale pr. Skade:
    • Fra SEK 16 000 til SEK 3 000
    • Fra NOK 3 000 til NOK 1 200
    • Fra 300 EUR til 120 EUR
    • Fra 3 000 DKK til 1 200 DKK

For at tilføje ekstra forsikring til din booking skal du blot gå til afsnittet »Forsikring« i bookingen og vælge de muligheder, du gerne vil have med.

Valgfrie forsikringer med Baloise:

• Vejhjælp dækker dig, når du rejser i Europa, i tilfælde af nedbrud, ulykke, hærværk eller tyveri.
  • Interior Protection Insurance giver omfattende dækning af interiøret. Denne forsikring dækker skader som følge af pludselig ødelæggelse - på grund af ydre eller personlig påvirkning - af komponenter i interiøret eller passagerkabinen.
  • Med Bagageforsikring er du dækket i tilfælde af tyveri, tab eller skade på dine ejendele under rejsen.
  • Selvrisikoreduktionen sænker dit økonomiske ansvar i tilfælde af skade og reducerer det beløb, du skal betale, fra 2000 CHF til kun 200 CHF pr. skade.