Hvordan ved jeg om køretøjet er tilgængeligt?

Ændret den Tue, 26 Dec 2023 kl. 12:20 PM

Du kan finde ud af om autocamperen eller campingvognen, er tilgængelig ved at søge på specifikke rejsedatoer. Kun de køretøjer der er tilgængelige i den periode, vil blive vist i søgeresultaterne.

Du kan også søge på datoer inde i selve annoncen. På mobiltelefonen skal du trykke på knappen ’Se tilgængelighed’ for neden, og når du klikker på den knap, vil du blive vist køretøjets kalender. På computer eller tablet skal du trykke på ’Klik her for at vælge datoer’ på højre side af skærmen. Tilgængelige datoer er markeret med hvid.