Mistä tiedän, onko ajoneuvo saatavilla?

Muokattu Tue, 26 Dec 2023 klo 12:20 PM

Saat selville, onko matkailuauto tai matkailuvaunu vuokrattavissa valitsemalla matkustuspäivät hakuja tehdessäsi. Kaikki hakutuloksissa näkyvät ajoneuvot ovat käytettävissä valitun ajanjakson aikana.

Voit myös tehdä haun päivämäärillä ilmoituksen sisällä. Löydät matkapuhelimesi alareunasta "Katso varauskalenteri" -painikkeen, ja kun napsautat sitä, ajoneuvon kalenteri tulee näkyviin. Napsauta tietokoneella tai tabletilla oikealta puolelta "Valitse päivämäärä napsauttamalla". Saatavilla olevat päivämäärät on merkitty valkoisella.