Hur vet jag om fordonet är tillgängligt?

Ändrad den Tue, 26 Dec 2023 vid 12:21 PM

Du kan ta reda på om en husbil eller husvagn är tillgänglig genom att välja resdatum när du söker. Alla fordon som visas i sökresultaten är tillgängliga under den valda perioden.

Det går även att söka på datum inne på annonsen. I din mobil hittar du knappen "Se tillgänglighet" längst ner och när du klickar på den dyker fordonets kalender upp. På dator och läsplatta klickar du på "Klicka för att välja datum" på höger sida. Tillgängliga datum är markerade med vit färg.