Hvad skal jeg gøre, hvis udlejeren annullerer min bekræftede booking?

Ændret den Wed, 19 Jun kl. 2:37 PM

Generelt kan udlejere ikke annullere bekræftede bookinger. Men hvis køretøjer bliver solgt eller beskadiget, kan vi desværre blive nødt til at annullere bookingen. I dette tilfælde betales det fulde lejebeløb naturligvis tilbage til lejeren.

MyCamper can derefter hjælpe lejeren med at finde et nyt køretøj til at erstatte den tidligere booking. Du kan kontakte os via support@mycamper.com, så hjælper vi dig gerne. Vi kan dog desværre ikke garantere, at et tilsvarende køretøj er tilgængeligt.