Vad ska jag göra om husbils- eller husvagnsägaren avbokar min bokning?

Ändrad den Mon, 04 Mar 2024 vid 05:11 PM

I allmänhet kan fordonsägare inte avboka bekräftade bokningar. Men om fordonet säljs eller skadas måste vi tyvärr avboka bokningen. I detta fall återbetalas naturligtvis hela hyresbeloppet till hyraren.

MyCamper kan då hjälpa hyraren att hitta ett ersättningsfordon på plattformen. Du kan kontakta oss via support@mycamper.com så hjälper vi dig gärna. Men tyvärr kan vi inte garantera att ett likvärdigt fordon finns tillgängligt.