Vad händer om en bokningsförfrågan upphör eller avbryts?

Ändrad den Mon, 04 Mar 2024 vid 05:30 PM

Om din bokningsförfrågan avvisas eller löper ut uppmanar vi dig att leta efter ett annat campingfordon. Du kan också skicka ett meddelande till fordonets ägare. Ta reda på hur du gör det här

De pengar som vi har reserverat på ditt kort kommer att frigöras när begäran har löpt ut eller avvisats. På grund av vår betalningsleverantör kan det tyvärr ta upp till 10 dagar innan pengarna är tillbaka på ditt konto.

Om en förfrågan avvisas eller förfaller kostar det inga pengar, att göra en förfrågan är alltid gratis.