Vad innebär regler?

Ändrad den Mån, 4 mar. vid 4:33 E.M.

Innan du aktiverar ditt fordon för uthyrning kommer du att kunna fylla i de regler som gäller för fordonet under uthyrningsperioden. Där anger du vad som är tillåtet och inte tillåtet i samband med hyrarens användning av fordonet. Du kan till exempel bestämma om fordonet ska vara rök- eller husdjursfritt, om det finns en minimiålder för att hyra fordonet och mer.

Reglerna finns till för att säkerställa att fordonet endast används på ett sätt som du som fordonsägare kan känna dig trygg med.