Hvad er regler?

Ændret den Thu, 15 Feb 2024 kl. 03:19 PM

Inden du udgiver din udlejningsannonce, kan du sætte nogle regler, som gælder for dit køretøj under udlejning. Her beskriver du, hvad der er tilladt, og hvad der ikke er tilladt i forbindelse med lejerens brug af køretøjet. Du kan f.eks. bestemme om køretøjet skal være røg- eller kæledyrsfrit, om der er en minimumsalder for at leje køretøjet, eller om rejser uden for Danmark er tilladt.
Reglerne er til for, at du som udlejer kan sikre anvendelsen af dit køretøj, på en måde som du er komfortabel ved.