Hvad er udtjekning?

Ændret den Thu, 15 Feb 2024 kl. 03:20 PM

Udtjekning sker når lejeren afleverer køretøjet tilbage efter endt lejeperiode. Lejeren afleverer køretøjet tilbage til udlejeren på et aftalt tidspunkt i løbet af lejeperiodens sidste dag. Hvis det er en autocamper, skal udlejeren først dokumentere brændstof niveau og kilometertal. Hvis der er blevet kørt flere kilometer end inkluderet i bookingen, vil de automatisk blive beregnet og tilføjet som en ekstraomkostning til bookingen. Herefter, inspicerer begge parter køretøjet sammen, for at sikre at køretøjet er i samme stand, som ved starten af lejeperioden. Udlejeren dokumenterer evt. nye skader på køretøjet. Når nøglerne er blevet afleveret, er udtjekningen færdig, og udlejeren har nu ansvaret for køretøjet.