Hvad er udlejerens regler?

Ændret den Wed, 27 Dec 2023 kl. 07:40 AM

Udlejeren bestemmer, hvad der er tilladt og ikke tilladt i køretøjet ved at vælge forskellige regler for brugen af køretøjet. Reglerne beskriver alt det, som er vigtigt for lejeren og deres medrejsende at overholde, og kan indeholde alt fra at rygning er forbudt, til at det ikke er tilladt at have kæledyr om bord. Du finder udlejerens regler i deres udlejningsannonce.