Må jeg gerne have mine børn med, og hvordan fungerer det med autostol?

Ændret den Wed, 27 Dec, 2023 kl. 7:42 AM

På udlejningsannoncen under fanen ’Regler’, kan du se, om det er tilladt at have børn med på rejsen. Du kan også se, om der er plads til autostol under fanen ’Oversigt’.

Det er vigtigt, at du sikrer, at det er tilladt at rejse med børn, samt om det er muligt at benytte autostol i køretøjet. Hvis dit barn er under 150cm, må de ikke placeres et sted, hvor der er en passager airbag.