Kan barn være med, og hvordan fungerer det med barnesete?

Endret Wed, 27 Des, 2023 ved 7:42 AM

Kjøretøysannonsen under fanen "Oversikt" angir om det er plass til barnesete eller ikke. Det står også om barn har lov til å følge med eller ikke under bileierens "Regler for utleie".

Det er viktig å sørge for at det er lov å reise med barn, og om det er mulig å bruke barnesete i bilen. Husk at barn under 150 cm høye ikke må plasseres der det er en kollisjonspute for passasjerer.