Hvordan fungerer MyCampers forsikringer?

Endret Thu, 15 Feb 2024 ved 03:12 PM

Alle campingkjøretøy på plattformen vår må ha en omfattende forsikring som er gyldig for utleie. Sammen med Baloise og Omocom har vi utviklet spesialtilpassede forsikringer for plattformen vår, avhengig av hvilket land kjøretøyet leies ut. For de nordiske landene samarbeider vi med Omocom, og for sveitsiske kjøretøy samarbeider vi med Baloise.

Forsikringen legges automatisk til kjøretøyet ditt. Du trenger ikke å signere noen kontrakt. Prisen for forsikringen legges til den faste prisen på profilen din.

Les mer om MyCamper-forsikringen her.