Hvordan legger jeg til en ekstra sjåfør?

Endret Tue, 26 Dec 2023 ved 02:03 PM

For å legge til ekstra sjåfører, gå til bestillingen din og klikk på "Legg til ekstra sjåfører". Her skriver du inn sjåførens navn og laster opp bilder av forsiden og baksiden av førerkortet. Ekstra sjåfør koster 40 kr inkludert mva per dag.

Når du har sendt inn den ekstra sjåføren, vil MyCamper vurdere sjåføren. Du vil motta en e-post når denne vurderingen er fullført. Du kan også se status for anmeldelsen inne i bestillingen din under overskriften "Godkjente sjåfører".