Kuinka lisään kuljettajia varaukseeni?

Muokattu Tue, 26 Dec 2023 klo 02:02 PM

Jos haluat lisätä kuljettajan varaukseesi, käy se menemällä varaukseesi ja klikkaamalla kohdassa "Lisää lisäkuljettaja". Täällä kerrot kuljettajan nimen sekä lataat kuvan hänen ajokorttinsa etu- ja takapuolelta. Lisäkuljettaja maksaa €4 per vuorokausi sisältäen arvonlisäveron. Kun olet rekisteröinyt lisäkuljettajan tiedot, MyCamper varmentaa ne. Kun varmennus on tehty saat siitä tiedon sähköpostilla. Näet myös varauksestasi otsikon "Hyväksytyt kuljettajat" alta, missä vaiheessa varmennusprosessi on.