Hur lägger jag till extra förare?

Ändrad den Tue, 26 Dec 2023 vid 02:03 PM

För att lägga till extra förare går du in på din bokning och klickar på "Lägg till extra förare". Här anger du förarens namn samt laddar upp foton på körkortets fram- och baksida. Extra förare kostar 40 kr inklusive moms per dygn.

När du har skickat in den extra föraren kommer MyCamper att granska föraren. Du får ett e-postmeddelande när denna granskning har genomförts. Det går även att se status på granskningen inne på din bokning under rubriken "Godkända förare".