Får barn följa med och hur funkar det med bilbarnstol?

Ändrad den Ons, 27 dec., 2023 vid 7:41 F.M.

På fordonsannonsen under fliken “översikt” står om det finns plats för bilbarnstol eller inte. Det står även om barn får följa med eller inte under fordonsägarens “regler” för uthyrning.

Det är viktigt att försäkra sig om att det är tillåtet att resa med barn och om det finns möjlighet att använda bilbarnstol i fordonet. Kom ihåg att barn som är under 150 cm långa inte får placeras där det finns en passagerarairbag.