Hvordan kan jeg legge til tillegg som kjøretøyeier?

Endret Thu, 3 Okt ved 11:26 AM

I delen "Utstyr" i kjøretøyprofilen din kan du spesifisere hva som er inkludert i leien av kjøretøyet ditt. Alt du tidligere har valgt under "Kjøretøyutstyr" vil automatisk bli oppført som en del av leieprisen. Hvis du ønsker å tilby ekstra utstyr, kan du gjøre det under "Tilleggsutstyr". Når leietakere søker med filteret etter et kjøretøy med spesifikt utstyr, vil kjøretøyprofilen vises uavhengig av om utstyret er lagt til under "Kjøretøyutstyr" eller "Tilleggsutstyr".

You can select from the following categories for add-on equipment.

• Ekstra stoler
  • Sykkel
  • Barnesete
  • Fortelt
  • Sengetøy
  • Sykkelstativ
  • Kaffemaskin
  • Kjøleboks
  • Grill
  • Hengekøye
  • Kajak
  • Mobilt toalett
  • Flytter
  • Utemøbler
  • Paviljong
  • Takboks
  • Taktelt
  • Snøkjettinger
  • SUP
  • Slepespeil
  • Håndklær
  • Annet

Avhengig av varen kan du angi tilgjengelig antall og velge om prisen skal gjelde per bestilling eller per natt.

Utrullingen skjer i faser: Først kan eiere opprette og legge til sine egne tilpassede tillegg. Senere vil leietakere ha muligheten til å inkludere disse tilleggene når de foretar nye bestillinger eller oppdaterer eksisterende.