Hur kan jag som fordonsägare lägga till tillägg?

Ändrad den Tors, 3 Okt vid 11:28 F.M.

I avsnittet ”Utrustning” i din fordonsprofil kan du ange vad som ingår i uthyrningen av ditt fordon. Alla objekt som du tidigare valt under ”Fordonsutrustning” kommer automatiskt att listas som en del av hyrespriset. Om du vill erbjuda ytterligare utrustning kan du göra det under avsnittet ”Tilläggsutrustning”. När hyrare söker med filtret efter ett fordon med specifik utrustning kommer fordonsprofilen att visas oavsett om utrustningen läggs till i ”Fordonsutrustning” eller ”Tilläggsutrustning”.

Du kan välja mellan följande kategorier för tilläggsutrustning.

• Fler stolar
  • Cykel
  • Barnstol
  • Markis-tält
  • Sängkläder
  • Cykelställ
  • Kaffebryggare
  • Kylbox
  • Grill
  • Hängmatta
  • Kajak
  • Mobil toalett
  • Flyttare
  • Utemöbler
  • Paviljong
  • Takbox
  • Tält på tak
  • Snökedjor
  • SUP
  • Släpspeglar
  • Handdukar
  • Övrigt

Beroende på objektet kan du ställa in tillgänglig kvantitet och välja om priset gäller per bokning eller per natt.

Utrullningen sker i faser : Först kan ägare skapa och lägga till sina egna anpassade tillägg. Senare kommer hyrare att ha möjlighet att inkludera dessa tillägg när de gör nya bokningar eller uppdaterar befintliga.