Hvordan bliver jeg en "Topejer"?

Ændret den Fri, 23 Feb kl. 4:13 PM

Når din køretøjsprofil viser et " Topejer"-badge i søgeresultaterne, tiltrækker det mere opmærksomhed og tillid fra potentielle lejere. Dette badge fungerer som et symbol på pålidelighed og fører ofte til en forbedring i antallet af bookinganmodninger for dit køretøj.

For at opnå status som " Topejer" skal ejerne opfylde tre specifikke kriterier, som er beskrevet nedenfor:

1. Mindst 4 udlejninger siden registrering

Ejere skal have gennemført mindst 4 udlejninger siden deres registrering. Det samlede antal bookinger kan følges i "Dashboard". Hvis en ejer tilbyder flere køretøjer til udlejning på MyCamper, bidrager alle disse køretøjer til at opfylde dette krav.

2. Gennemsnitlig bedømmelse på mindst 4,5 stjerner

Ejere skal have en gennemsnitlig rating på mindst 4,5 stjerner (ud af maksimalt 5 stjerner). Lejerbedømmelser spiller en afgørende rolle i afspejlingen af den samlede oplevelse og dækker aspekter fra bookinganmodningen til afhentning og aflevering af køretøjet samt kommunikation. Din positive holdning bidrager væsentligt til kvaliteten af dine udlejninger og MyCampers succes, da positive oplevelser ofte deles og fejres.

3. En acceptrate på mindst 60 % inden for de seneste 365 dage

Acceptprocenten beregnes ud fra alle accepterede bookinganmodninger i evalueringsperioden. Dette inkluderer ejere, der tillader øjeblikkelig booking. Det er vigtigt for lejerne, at en anmodning ikke afvises, når køretøjet vises som tilgængeligt på platformen. Manglende eller forsinkede svar på udlejningsanmodninger kan underminere lejernes tillid. I din profil kan du indtaste dine lejebetingelser og bruge kalenderen til at opdatere køretøjets tilgængelighed, hvilket maksimerer chancerne for at modtage passende bookinganmodninger, der matcher dine præferencer.

Hvis du vil tjekke din position i "Topejer"-programmet, skal du gå til dit dashboard. Der finder du en omfattende oversigt, der viser den aktuelle position for din køretøjsprofil.