Hvordan undgår jeg skader, når jeg udlejer køretøjet på MyCamper?

Ændret den Thu, 20 Jun kl. 4:02 PM

Sådan forebygger du skader:

• De fleste skader skyldes lejernes utilsigtede dårlige opførsel. Så sørg for at forklare håndteringen af dit køretøj i dybden, også indvendigt.
  • Gør lejeren opmærksom på campingvognens højde og brændstoftype (du kan bestille MyCamper-klistermærker nedenfor for at angive det for lejeren).
  • Fortelte bliver ofte beskadiget: Forklar, hvad man skal huske på, når det gælder forteltet (træk forteltet ind om natten, og når du forlader campingvognen).

Vær opmærksom på dette, når du udlejer din campingvogn:

1. Dokumentation og udstyr: Efterlad alle relevante dokumenter (køretøjets registreringskort, grønt forsikringskort, europæisk ulykkesrapport) i dit køretøj.Tjek, om der er foreskrevet udstyr som landemærkat og advarselstrekant.
  2. Indtjekning: Tidspunkterne for overdragelse og tilbagelevering er angivet på MyCamper. Vi anbefaler, at du bekræfter disse detaljer med dine lejere på forhånd. Check-in for ejeren er tilgængelig 24 timer før bookingen finder sted. For lejeren er det tilgængeligt på tidspunktet for overdragelsen.

3. Lejernes ansvarsområder: Informer lejerne om de ting, de selv skal medbringe (f.eks. lagner, tallerkener, bestik), da de måske ikke bliver stillet til rådighed.

Vi har lavet en plakat til at sætte op i bilen med de vigtigste punkter til dig og dine lejere.