Kan udlejeren kræve at jeg underskriver en kontrakt?

Ændret den Tue, 26 Dec, 2023 kl. 12:26 PM

Da udlejning bliver formidlet gennem MyCamper, indebærer det også at en lejeaftale vil blive oprettet, og derfor er det ikke nødvendigt med yderligere kontrakter. Når en bookingforespørgsel er blevet bekræftet af udlejeren, samt at bookinggebyret er blevet betalt af lejer, har begge parter indgået en aftale.

Derefter, er det op til udlejeren at vurdere, om andre aftaler skal på plads, men dette skal du som lejer både informeres om og acceptere inden bookingens bekræftelse.