Kan utleier kreve at jeg signerer en kontrakt?

Endret Tue, 26 Des, 2023 ved 12:26 PM

Utleie gjennom MyCamper betyr at det opprettes en leieavtale. Det bør da ikke være nødvendig å opprette noen ytterligere kontrakter. Når en bestillingsforespørsel er bekreftet av bileieren og betalingen er utført av leieren, har partene inngått en avtale. Det er imidlertid opp til eieren å bestemme om det er behov for andre avtaler, men dette må ha blitt informert om og avtalt på forhånd.