Hvordan kan jeg kontakte en eier før jeg bestiller kjøretøyet?

Endret Fri, 16 Feb ved 2:01 PM

Hvis du har spørsmål til eieren, kan du kontakte dem direkte og skrive en melding. Det gjør du ved å klikke på den aktuelle kjøretøyannonsen og bla nedover på siden til du kommer til eierens opplysninger. Der finner du knappen "Send melding".

Når du sender en bestillingsforespørsel, har eieren 24 timer på seg til å godta den. Når bestillingsforespørselen er akseptert av eieren, blir den bekreftet. Så lenge forespørselen ikke er akseptert, kan du trekke den tilbake kostnadsfritt.

Ved en umiddelbar bestilling aksepteres bestillingen uten forhåndsgodkjenning fra eieren.