Hvordan kan jeg kontakte en ejer, før jeg booker køretøjet?

Ændret den Fri, 16 Feb kl. 2:04 PM

Hvis du har spørgsmål til ejeren, kan du kontakte dem direkte og skrive en besked. Det gør du ved at klikke på den relevante køretøjsannonce og scrolle ned på siden, indtil du kommer til ejerens oplysninger. Der finder du knappen "Send besked".

Når du sender en bookinganmodning, har ejeren 24 timer til at acceptere den. Når reservationsanmodningen er blevet accepteret af ejeren, er den bekræftet. Så længe anmodningen ikke er blevet accepteret, kan du trække den tilbage uden gebyr.

I tilfælde af en øjeblikkelig booking accepteres bookingen uden forudgående tilladelse fra ejeren.